Lajme

Të Pushosh në Freskinë e Alpeve Shqiptare

nga AgroWeb më 17 gusht 2017

Të Pushosh në Freskinë e Alpeve Shqiptare

Shqipëria është një nga vendet më malore në Evropë. 70% e territorit të vendit është malor. Peisazhi që ofrojnë malet shtatlartë është nga ata që të lë pa frymë dhe i rrallë në të gjithë botën. Luginat e vendit tonë kompozojnë një mozaik të bukur pyjesh, l&...

Banka e Shqipërisë analizon nivelin e borxhit të ndërmarrjeve bujqësore

nga AgroWeb më 1 gusht 2017

Banka e Shqipërisë analizon nivelin e borxhit të ndërmarrjeve bujqësore

TIRANE /ATSH/- “Vlerësimi i mënyrës së financimit të ndërrmarrjeve mikro dhe të ndërmarrjeve bujqësore”, është një nga studimet shkencore të publikuara nga Banka e Shqipërisë i përgatitur prej Departamentit të Kërkimeve në BSH Materiali ka për qëllim prezantimin e rezultateve t&...

820 Milion Euro për Bizneset SME nga FEI dhe ProCredit Bank

nga AgroWeb më 21 korrik 2017

820 Milion Euro për Bizneset SME nga FEI dhe ProCredit Bank

820 milion euro për bizneset SME. Mbështetje e dyfishtë e Fondit Europian për Investime dhe ProCredit Bank për kompanitë novatore. Fondi Europian për Investime (FEI) dhe Grupi ProCredit do të ofrojnë një shtesë të fondit prej 450 milionë euro për bizneset novatore SME, duke sjellë në total 820 milion euro për k&...

Shkëmbimet tregtare me vendet e BE zënë 69% të gjithë tregtisë

nga AgroWeb më 18 korrik 2017

Shkëmbimet tregtare me vendet e BE zënë 69% të gjithë tregtisë

Shkëmbimet tregtare me vendet e BE zënë 68,8 %, të gjithë tregtisë. Në Qershor 2017, eksportet drejt vendeve të BE-së zënë 78,3 % të eksporteve gjithsej dhe importet nga vendet e BE-së zënë 65,0 % të importeve gjithsej. Sipas raportit të Institutit të Statistikave ( INSTAT ), të publikuar këtë...

Ekologji

Ekonomi

Natyrale & Organike

Video Të gjitha »

Karta Familjare EcoMarket

nga AgroWeb më 2 gusht 2017

Bregdeti Shqiptar Pushtohet Nga Kandilat e Detit

nga AgroWeb më 11 korrik 2017

Ofertat e EcoMarket

nga AgroWeb më 22 qershor 2017

Infografikë Të gjitha »

Gjithçka mbi vitaminat

nga AgroWeb më 20 qershor 2017

Vlerat fantastike të qitros

nga AgroWeb më 16 qershor 2017

TAP - Rritje për ekonominë shqiptare

nga AgroWeb më 25 maj 2017

Foto Lajm Të gjitha »

 • Në Tregun më të Madh Agro në Elbasan - Atje ku Investohet e Ardhmja

  Në Tregun më të Madh Agro në Elbasan - Atje ku Investohet e Ardhmja

 • 17 Agrobiznese Shqiptare Ëertifikohen me Standardet Ndërkombëtare të Cilësisë dhe Sigurisë

  17 Agrobiznese Shqiptare Ëertifikohen me Standardet Ndërkombëtare të Cilësisë dhe Sigurisë

 • Shqipëria 1937

  Shqipëria 1937

 • Produktet e veÇanta të Fierit e Lushnjes

  Produktet e veÇanta të Fierit e Lushnjes

 • Konkursi i Vajit të Ullirit

  Konkursi i Vajit të Ullirit

Të gjitha lajmet

Më të lexuarat

Arrat e Njoma, Ushqimi i Jetëgjatësisë

nga AgroWeb më 11 gusht 2017

Arrat e Njoma, Ushqimi i Jetëgjatësisë

Momentet e fëmijërisë të kaluara tek gjyshja ose të afërmit në fshat mbeten më mbresëlënëset. Pjesë e këtyre momenteve janë padyshim pemët. E mbani mend shijen e mrekullueshme të arrave të njoma dhe gjurmët e lagështa që na linin nëpër gishta? Kujtimet mund të fashiten por shija e ...

Bamja e Thatë, Zahirja e Vlerave

nga AgroWeb më 10 gusht 2017

Bamja e Thatë, Zahirja e Vlerave

Ditët e sotme përbëjnë kohën perfekte kur amvisat shqiptare nisin të përgatisin zahiretë e dimrit. Bëhet fjalë për një proces përgatitjeje dhe ruajtje e ushqimeve tradicionale të destinuara për konsum për muajt e ftohtë të dimrit. Gjatë kësaj kohe, në shumë zona të Shqipëris&...

Asnjë Çudi - Shalqini i Verdhë është tip i ri në Shqipëri

nga AgroWeb më 10 gusht 2017

Asnjë Çudi - Shalqini i Verdhë është tip i ri në Shqipëri

Tradicionalisht tulin e frutit të shalqinit e kemi ndeshur të kuq, por tashmë duhet të mësohemi edhe me surprizën e re. Hap një shalqi njëlloj të gjelbër nga jashtë dhe brenda të del i verdhë. Deri tani jemi mjaftuar me tulin e flaktë që na ka ngacmuar qiellzën, por kemi harruar një detaj: shalqini i kuq ka nj&...

Rrushtë e Tharë në Diell, Ëmbëlsia e Natyrës

nga AgroWeb më 8 gusht 2017

Rrushtë e Tharë në Diell, Ëmbëlsia e Natyrës

Rrushi i tharë në diell është një ushqim natyral i shijshëm që është pjesë e shumë recetave të ndryshme. Këto kokrra të ëmbla mund të përgatiten mjaft lehtë. Rrushi i thatë ofron shumë ushqyes të rëndësishëm dhe ngrënia e tij ofron shumë vlera shëndetsore. Rrushi ...