Të fundit

by AgroWeb on March 29, 2017

Europa në Alarm edhe prej Mishit të Pulave nga Brazili

Kohë të vështira për prodhimet e mishit brazilian të eksportuara në Europë dhe në botë. Pas problemeve me skandalin e mishit të viçit dhe të lopës, edhe produktet e shpendëve dhe...

by AgroWeb on March 29, 2017

How to Easily Grow Sage at Home

Sage (Salvia officinalis) is a hardy perennial that tastes aromatic and slightly bitter. It is easy to grow, only having three major requirements - plenty of sunshine, good drainage and good air circulation. Sage grows well in a variety of climates ...

by AgroWeb on March 29, 2017

Agro-Business Forum Albania-Turkey: Boosting agricultural cooperation

Tirana hosted the Agro-Business Forum Albania- Turkey with the participation of Agriculture Minister Edmond Panariti and Turkish Minister of Agriculture, Food and Animal Farming, Faruk Çelik . Also in attendance of this event were senior ...