Lajmet

AgroWeb

Luftoni Dhimbjet e Mesit Me Këto Produkte Natyrale

Të paktën 80 përqind e njerëzve e kanë provuar njëherë në jetë dhimbjen e mesit me të gjithë intensitetin e saj. Dhimbja e mesit dhe e shpinës është një shenjë paralajmëruese për anomalitë e shtyllës kurrizore dhe shpesh vjen si pasojë e qëndrimit jo të rregullt të trupit. Në ditët e sotme, shumica e trajtimeve […]

AgroWeb

Manat e thata, të famshme e plot vlera

Manat e thata janë shumë të shijshme dhe të vlerësuara anë e mbanë botës. Falë shijes së tyre të ëmbël, vlerave ushqimore dhe përfitimeve të mëdha shëndetësore, manat renditen në listën e ushqimeve më të mira për njeriun. Manat konsumohen të freskëta, por edhe të thata si në rastin e rrushit. Të dhënat e AgroWeb.org […]

AgroWeb

Pse Spinaqi i Freskët Vlen Më Pak se i Gatuari?

A e dini se çfarë duhet të bëni që të përfitoni plotësisht? Jo të gjithë e dinë se çfarë e bën spinaqin të çlirojë të gjitha vetitë e tij më të mira për organizmin. Duhet të theksohet se spinaqi është i pasura me karotenoide, që paraprijnë formimin e vitaminës A, substanca që janë të mira […]

AgroWeb

Plot Shëndet Por Pa Kolesterol

Një numër i madh shqiptarësh kanë kolesterol të lartë. Shumë ndjekës të AgroWeb.org na kanë kontaktuar duke kërkuar të dinë disa zgjidhje natyrale për këtë. Nëse kolesteroli i lartë është një shqetësim shëndetësor që ju prek juve apo edhe të afërmve tuaj atëherë jeni në vendin e duhur për disa këshilla të specializuara. AgroWeb.org ia […]

Ekologji

Ekonomi

Natyrale & Organike

Video Të gjitha »

Të gjitha lajmet

Më të lexuarat

AgroWeb

Luftoni Dhimbjet e Mesit Me Këto Produkte Natyrale

Të paktën 80 përqind e njerëzve e kanë provuar njëherë në jetë dhimbjen e mesit me të gjithë intensitetin e saj. Dhimbja e mesit dhe e shpinës është një shenjë paralajmëruese për anomalitë e shtyllës kurrizore dhe shpesh vjen si pasojë e qëndrimit jo të rregullt të trupit. Në ditët e sotme, shumica e trajtimeve […]

AgroWeb

Manat e thata, të famshme e plot vlera

Manat e thata janë shumë të shijshme dhe të vlerësuara anë e mbanë botës. Falë shijes së tyre të ëmbël, vlerave ushqimore dhe përfitimeve të mëdha shëndetësore, manat renditen në listën e ushqimeve më të mira për njeriun. Manat konsumohen të freskëta, por edhe të thata si në rastin e rrushit. Të dhënat e AgroWeb.org […]

AgroWeb

Pse Spinaqi i Freskët Vlen Më Pak se i Gatuari?

A e dini se çfarë duhet të bëni që të përfitoni plotësisht? Jo të gjithë e dinë se çfarë e bën spinaqin të çlirojë të gjitha vetitë e tij më të mira për organizmin. Duhet të theksohet se spinaqi është i pasura me karotenoide, që paraprijnë formimin e vitaminës A, substanca që janë të mira […]

AgroWeb

Plot Shëndet Por Pa Kolesterol

Një numër i madh shqiptarësh kanë kolesterol të lartë. Shumë ndjekës të AgroWeb.org na kanë kontaktuar duke kërkuar të dinë disa zgjidhje natyrale për këtë. Nëse kolesteroli i lartë është një shqetësim shëndetësor që ju prek juve apo edhe të afërmve tuaj atëherë jeni në vendin e duhur për disa këshilla të specializuara. AgroWeb.org ia […]