Të fundit

nga AgroWeb më 10 janar 2017

2017: Viti Ndërkombëtar i Turizmit të Qëndrueshëm për Zhvillim

Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara e shpalli vitin 2017 si Viti Ndërkombëtar i Turizmit të Qëndrueshëm për Zhvillim. Kjo është një mundësi unike për të ndërgjegj...

nga AgroWeb më 22 nëntor 2016

Festivali i Mandarinës në Xarrë, Sarandë 26 Nëntor 2016

E ku ka më mirë së një festë e madhe dhe e hareshme që promovon produktet e shkëlqyera vendase! Mos humbisni Festën e Përvitshme të Mandarinës në Xarrë, që organizohet kët&...

nga AgroWeb më 2 nëntor 2016

Vjelje ulliri dhe përpunim për vaj | 5 nëntor 2016 | Himarë - Qeparo

Nëse ende nuk e keni planifikuar fundjavën, AgroWeb ju sugjeron të shkoni në Himarë dhe Qeparo. Në datat 5-6 Nëntor USAID/Albania dhe AAC-Lushnja do të organizojnë një panair shumë interesant. ...