nga AgroWeb më 24 qershor 2016

Kush do të merret me bujqësi: 22 milionë euro kredi

Bujqësia po kthehet në një trend ekonomik për Shqipërinë. Aq trend, sa të rinjtë kanë nisur ta shohin bujqësinë si varkën e tyre të shpëtimit dhe të zhvillimit. Imazhi i një sektori që të rropat, që nuk të sjell shumë fitim e ku vështirë të bësh karrierë, duket se po ...

nga AgroWeb më 2 tetor 2015

GLOBALG.A.P - pasaporta për produktet shqiptare bujqësore

Shpesh kemi një listë ëndrrash, e cila me kalimin e viteve herë shkartiset e herë mrrudhet duke shkelmuar jashtë ato që sna hyjnë më në punë. Por ka një kategori, ku lista ka të shkruar vetëm një ëndërr. Ata janë fermerët, ëndrra e vetme e madhe e të cilëve është që ...