nga AgroWeb më 27 prill 2017

Taksa për Pijet e Gazuara Plot Sheqer - Po Shqipëria?

'Po ndodh një Revolucion i Ushqimit. Kjo është një fitore për fëmijët”. Këto ishin fjalët e shefit të famshëm britanik të kuzhinës, Jamie Oliver, inisiator i fushatës sensibilizuese, pas lajmit të papritur të qeverisë britanike për të vendosur një taksë të sheqerit për pijet ...

nga AgroWeb më 6 maj 2017

Dëmet që pijet e gazuara shkaktojnë në organizëm

Pijet e gazuara janë pa dyshim një nga shkaktarët më të mëdhenj të kequshqyerjes. Maskimi perfekt për këtë produkt 'djallëzor' është tek emërtimet si 'pa kalori' ose 'pa sheqer' që të bëjnë të mendosh se pijet e gazuara janë të të vërtetë 'të shëndetshme.' Nëse ...

nga AgroWeb më 26 prill 2017

Të Gjitha të Vërtetat e Ujit të Gazuar

Është sekreti më i njohur nga të gjithë. Uji na bën shumë mirë. Trupi ynë ka nevojë për ujë që të mbijetojë. E vërteta është që njeriu mund të rezistojë më gjatë pa bukë se sa pa ujë. Pa këtë të fundit, trupi ynë do të thahej dhe nuk do të ishte...

nga AgroWeb më 25 maj 2017

TAP - Rritje për ekonominë shqiptare

nga AgroWeb më 10 qershor 2017

Si të Parandaloni Oksidimin dhe Nxirjen e Frutave

Një pjatë plot me fruta të freskëta të prera mirë dhe plot ngjyra të ndezura është një kënaqësi jo vetëm për stomakun, por edhe për syrin. Por askujt nuk do t’i pëlqente që të konsumonte fruta të nxira. E keni vënë re që kur prisni një mollë dhe nuk e konsumoni menjë...