nga AgroWeb më 5 korrik 2017

Shërbime Elektronike 24/7 – Sot një Realitet për Klientët e Bankës ProCredit

Intervistë me Znj. Adela Leka, Drejtoreshë e Përgjithshme e Bankës ProCredit.  Banka ProCredit, pjesë e Grupit ProCredit Holding, me seli në Frankfurt am Main-Gjermani, operon në Shqipëri prej vitit 1995. Që nga kjo periudhë banka është përmirësuar në mënyrë të vazhdueshme, duke u përqëndruar ...

nga AgroWeb më 29 dhjetor 2016

Hippo - Një Rrjet Marketesh me Buzëqeshje

Të blesh në marketet shqiptare shpeshherë të jep ndjesinë sikur je vetëm përballë kutive me ngjyra dhe me foto që të gjitha të thërrasin t'i blesh dhe asnjëra nuk ta mbush mendjen me sy të parë. Nëse të duhet një sqarim për një produkt të veçantë, je i detyruar të gërmosh...