nga AgroWeb më 21 korrik 2017

820 Milion Euro për Bizneset SME nga FEI dhe ProCredit Bank

820 milion euro për bizneset SME. Mbështetje e dyfishtë e Fondit Europian për Investime dhe ProCredit Bank për kompanitë novatore. Fondi Europian për Investime (FEI) dhe Grupi ProCredit do të ofrojnë një shtesë të fondit prej 450 milionë euro për bizneset novatore SME, duke sjellë në total 820 milion euro për k&...

nga AgroWeb më 23 shtator 2015

Intesa Sanpaolo Albania: Inovacioni, Çelësi i suksesit për agrobiznesin

Ora është gati 3 në një pasdite tejet të nxehtë mes shtatori në Tiranë, ndërsa më shoqërojnë mes labirinthe dyersh sigurie deri në zyrën e Drejtorit të Përgjigjshëm Ekzekutiv të Intesa Sanpaolo Bank Albania. Me një shtrëngim duarsh të fortë dhe një buzëqeshje mikpritëse, m&...

nga AgroWeb më 8 maj 2015

6.5 Milion Euro Grante për Bujqësinë e Zonave të Thella

6.5 milion Euro grant për fermerët dhe agro-përpunuesit shqiptarë vihen në dispozicion nga programi Gjermano-Danez ‘Mbështetje për Bujqësinë dhe Zhvillimin Rural në zonat e pafavorizuara në Shqipëri’ (SARED). Programi u prezantua në Tiranë, bashkë më hapjen e thirrjes së parë për aplikime. ...