nga AgroWeb më 1 dhjetor 2016

Lëng kumbulle për rininë e zemrës

Lëngu i kumbullës është një dozë e fuqishme vitaminash, mineralesh dhe ushqyesish. Lëngu i kumbullës ndihmon në trajtimin e një sërë diagnozash dhe simptomash e problemesh me shikimin, tretjen, diabetin, osteoporozën e të tjerë. Më poshtë, do të gjeni të listuara nga AgroWeb.org, 5 përfitimet ...

nga AgroWeb më 2 shtator 2016

Kumbulla - Burim i Vitaminave dhe Mineraleve

Kumbullat janë fruta jashtëzakonisht të shijshme dhe të preferuara nga konsumatori shqiptar. Kumbulla i përket familjes botanike Rosaceae që përfshin pjeshkat, kajsitë dhe nektarinat. Kumbullat i gjejmë në ngjyra dhe forma të ndryshme në plot 2000 varitetete. Në vendin tonë, prodhimi më i lartë i kumbullave vë...

nga AgroWeb më 11 maj 2016

Kumbullat Shahine - Të Thartat Plot Shije

Maji, Qershori dhe Korriku janë muajt e vetëm të vitit për të shijuar Kumbullat Shahine. Të gjithë i kujtojnë si kumbullat e fëmijërisë dhe secili mban mend me saktësi se sa copë blije me një sasi parash. Kumbullat Shahine janë ato të rrumbullaktat e gjelbra, shpesh të tharta dhe aspak të buta në kafshim...