nga AgroWeb më 14 nëntor 2016

8 Hapat e rëndësishëm për të dalluar Mjaltin e Vërtetë

Mjalti, ai i miri, organiku dhe natyrali është një produkt i kërkuar dhe i çmuar për të gjithë shqiptarët. Ky nektar i ëmbël shpesh është cilësuar si “ari i lëngshëm” dhe si rrjedhojë çmimet e tij mund të jenë të shtrenjta. Megjithatë, ndodh shpesh që çmimi i ...

nga AgroWeb më 28 dhjetor 2016

Turmerik dhe Mjaltë - AntiVirusi Më i Fortë Natyral

Në një mënyrë ose tjetër të gjithë jemi përballur një herë në jetë me turmerikun. Disa prej jush mund ta kenë përdorur si një erëz dhe disa të tjerë për të përgatitur atë që njihet si “qumështi i artë”. Të tjerë kanë parë paketat e vogla me ...

nga AgroWeb më 25 shtator 2016

Qumësht me Mjaltë - Baza e Jetës

Mjalti bën çudira. Qumështi është shumë i mirë për shëndetin gjithashtu. Të dyja së bashku janë jo vetëm një kombinim i shijshëm por edhe një armë e fortë për shëndetin e mirë. Mjalti përdoret gjërësisht sepse është antioksidant, antibakterial dhe anti inflamator. Qum...