nga AgroWeb më 6 shtator 2016

8 Hapat e rëndësishëm për të dalluar Mjaltin e Vërtetë

Mjalti, ai i miri, organiku dhe natyrali është një produkt i kërkuar dhe i çmuar për të gjithë shqiptarët. Ky nektar i ëmbël shpesh është cilësuar si “ari i lëngshëm” dhe si rrjedhojë çmimet e tij mund të jenë të shtrenjta. Megjithatë, ndodh shpesh që çmimi i ...

nga AgroWeb më 22 qershor 2016

Shafran dhe Mjaltë - AntiVirusi Më i Fortë Natyral

Në një mënyrë ose tjetër të gjithë jemi përballur një herë në jetë me turmerikun, kurkumën ose shafranin e verdhë. Disa prej jush mund ta kenë përdorur si një erëz dhe disa të tjerë për të përgatitur atë që njihet si “qumështi i artë”. Të tjerë...

nga AgroWeb më 25 shtator 2016

Qumësht me Mjaltë - Baza e Jetës

Mjalti bën çudira. Qumështi është shumë i mirë për shëndetin gjithashtu. Të dyja së bashku janë jo vetëm një kombinim i shijshëm por edhe një armë e fortë për shëndetin e mirë. Mjalti përdoret gjërësisht sepse është antioksidant, antibakterial dhe anti inflamator. Qum...