nga AgroWeb më 26 korrik 2017

Locion Kundër Mushkonjave - Si ta Bëni në Shtëpi

Në raftet e supermarketeve apo farmacive do të gjeni një sërë locionesh kundër mushkonjave dhe insekteve të tjerë, por shumë prej tyre përmbajnë substanca të dëmshme, që me siguri nuk dëshironi të qarkullojnë në organizmin tuaj. Mushkonjat thuhet që tërhiqen nga disa substanca në djersën ...

nga AgroWeb më 5 maj 2017

Hudhër Pluhur Në Kushtet e Shtëpisë

Përgatitja e hudhrës pluhur në shtëpi është një mënyrë e shkëlqyer për të qenë gjithmonë të furnizuar me këtë erëz fantastike. Pluhuri i hudhrës së freskët të vjen në ndihmë për t’i dhënë shije çdo gatimi. Përgatitja e pluhurit mund të duket...