nga AgroWeb më 2 gusht 2017

Vlerat dhe Shijet e Pafundme të Pjeshkëve Shqiptare

Çfarë të vjen ndërmend kur dëgjon për Tornado, Samurai, Banzai, Big Red apo Ninja? Nëse mendon se bëhet fjalë për superheronj të përallave vizatimore atëherë gaboheni rëndë. Bëhet fjalë për pjeshkë me push dhe varietetet e saj. Nektarina nga ana tjetër, që ka një sipërfaqe m&...

nga AgroWeb më 7 gusht 2017

Nektarina, Fruti Me Shije Ëndrrash dhe Veti Speciale

Atë e shohim zakonisht të strukur krah pjeshkave. Këto të fundit perceptohen si motrat e mëdha të nektarinave. Të dy frutat janë të ngjashme, por edhe shumë të ndryshme. Ndryshimi fillestar është që pjeshka ka push ndërsa nektarina ka një lëkurë më të lëmuar. Ngjyra e tyre është e ...