nga AgroWeb më 17 korrik 2017

Lëng Pjeshke Puro Për Zemrën, Veshkat dhe Gjithë Organizmin

Pjeshkët dhe lëngu i tyre i përftuar në shtëpi janë burime të shkëlqyera të mikroelementeve si hekuri, zinku, magnezi, mangani, kalciumi, si dhe vitamina A, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B9, vitamina C dhe vitamina E. Pirja e lëngut origjinal të pjeshkës është e lidhur me shumë përparësi dhe përfitime p...

nga AgroWeb më 5 prill 2017

Të Mirat e Panjohura të Mjaltit Puro

Mjalti është një produkt mjaft i ëmbël dhe i veçantë, saqë shpesh e ruajmë dhe e ndajmë me më të shtrenjtit tanë. Kur na duhet të përzgjedhim mjaltin e duhur për ta shtuar në çaj, ëmbëlsira, apo për të zbutur fytin, përballemi me një mori zgjedhjesh. Mbledhja e mjaltit nga ...