nga AgroWeb më 21 korrik 2017

Siguria ushqimore si prioritet - Sa është e mundur?

Të gjendur përpara informacioneve të shumëllojhsme, produkteve të shumëllojshme, mallrave të importuara pa cilësi, konsumatorët shqiptarë kanë si kryefjalë të përditshme sigurinë apo më saktë, pasigurinë ushqimore. Në artikujt e vazhdueshëm të AgroWeb.org ka trajtuar gjerësisht ç&...

nga AgroWeb më 31 tetor 2016

Plani për rritjen e Çmimit të ujit

Pritet rritje e çmimit të ujit të pijshëm. Dhe ujë të pijshëm, shoqëritë e ujësjellësit konsiderojnë ujin që i vjen çdo shqiptari në rubinetat e shtëpive. Sado absurde mund të tingëllojë, në faturat që paguan gjithsecili, uji i rubinetit shkruhet pikërisht: ujë i pijshëm. N&...