nga AgroWeb më 26 korrik 2017

Locion Kundër Mushkonjave - Si ta Bëni në Shtëpi

Në raftet e supermarketeve apo farmacive do të gjeni një sërë locionesh kundër mushkonjave dhe insekteve të tjerë, por shumë prej tyre përmbajnë substanca të dëmshme, që me siguri nuk dëshironi të qarkullojnë në organizmin tuaj. Mushkonjat thuhet që tërhiqen nga disa substanca në djersën ...

nga AgroWeb më 4 dhjetor 2016

Ndikimi i Aromave të Bimëve në Organizëm

Zbulimi i aromave të ndryshme dhe kombinimi i tyre sjell shumë kënaqësi për receptorët e nuhatjes, por vlerat shkojnë përtej, duke ndihmuar në trajtimin e pagjumësisë, migrenës apo edhe në largimin e insekteve nga shtëpia. Më poshtë nga AgroWeb.org do të gjeni listën e vajrave më të mirë ...

nga AgroWeb më 11 dhjetor 2016

Vlerat e Shtatë Vajrave Bimorë

Trajtimet e lëkurës nëpërmjet vajrave esencialë bimorë janë në modë kohët e fundit. Çdo markë e famshme ka linja të personalizuara vajrash esencialë që shënjestrojnë nevojat e ndryshme të çdo lëkure. Gjithnjë kam qenë dashamirëse e përdorimit të vajrave esencialë n&...