nga AgroWeb më 15 gusht 2017

Farat e Pishës, Biznesi i Artë Shqiptar i së Ardhmes

Pasuritë më të mëdha i kemi mes nesh por i nënvlerësojmë pa dashur. Shqipëria është e bekuar me pyje pishash pafund në mbarë territorin e saj, ndërkohë që pjesa më e madhe e farave të pishës importohet me çmime shumë të larta. Shumë vende të Mesdheut, të pasura me pyje pishash...

nga AgroWeb më 10 gusht 2017

Shi Yjesh Në Qiellin Shqiptar, Nisin Netët Magjike!

Shkëputja nga vetja për të kapur një yll që bie, për ta shndërruar atë në një dëshirë, është një nga momentet më të paqta që përfshin tërësinë tonë. Çdo vit, sipas të dhënave të AgroWeb.org, miliona njerëz në botë, përfshirë edhe shum&...

nga AgroWeb më 4 maj 2017

Norvegjia ndalon me ligj shpyllëzimin. Po Shqipëria Çfarë bën?

Norvegjia është vendi i parë në botë që është angazhuar të zbatojë një politikë të rreptë kundër shpyllëzimit. Që pak ditë më parë, vendi u zotua që të gjithë produktet e blera do të plotësonin kërkesa strikte në lidhje me mbrojtjen e natyrës dhe pyjeve. ...