Të fundit

nga AgroWeb më 2 gusht 2017

Më të Mirat e Verës - Produktet e Gushtit

Gushti i këtij viti në Shqipëri është bërë gjithnjë e më i paparashikueshëm përsa i përket motit. Mënyra më e mirë për ta përballuar luhatjen ekstreme të ...

nga AgroWeb më 19 qershor 2017

Manaferra e Detit, Bima Që Mposht Plakjen

Frutat e egra janë konsideruar gjithnjë si një nga dhuratat më të çmuara të natyrës për njeriun. Manaferra e detit është padyshim një prej tyre. Ajo gjendet me shumicë në ...

nga AgroWeb më 4 qershor 2017

Lëngu i Pjeprit - Shija dhe Vlerat e Një Freskie Verore

Pjepri me tulin e tij plot nuanca verore është shumë i shijshëm dhe i rekomanduar në këtë stinë. Frutin mund ta shijoni të plotë, ta përzieni me fruta ose perime ose të shtrydhni lë...