Të fundit

nga AgroWeb më 22 qershor 2015

Biznesi i ëmbël shqiptar që po “ngjit” nga Kina në Amerikë

Që një vend të cilësohet si toka e mjaltit, i nevojiten dy gjëra: lule dhe bletë. Por për ta bërë fitimprurës duhet vetëm një: matematikë. Sepse pavarësisht sa strategë mund t...

nga AgroWeb më 26 qershor 2015

Shqiptarët mes Organikes dhe Natyrales

Të gjendur mes një game të larmishme produktesh, pa kuptuar qartazi cili është vendas e cili i importuar, shqiptarët e kanë kthyer në mit frazën; ‘Bio kanë qenë vetëm ato produkte q&...

nga AgroWeb më 15 qershor 2015

Zgjedhjet Vendore 2015 - Kandidatët e Tiranës mbi Planet për Bujqësinë

Bujqësia është sot temë e nxehtë e debatit politik pasi gjysma e popullsisë punon në këtë sektor. Ndarja e re territoriale me 61 Bashki ndryshon kufijtë qytet-fshat duke krijuar një vizion më...