nga AgroWeb më 26 korrik 2017

Tre Çajra Unikë nga Malet Shqiptare

Janë thesare të maleve të Shqipërisë. Shije dhe vlera unike që rigjenerojnë trupin dhe vitalizojnë organizmin. Janë tre çajra unikë që Shqipëria ka fatin t’i ketë. AgroWeb.org do t’ju njohë sot me çajin më të shijshëm dhe mirëbërës, një kombinim i çajit të ...

nga AgroWeb më 3 maj 2017

Ëaji Shqiptar i Malit në Librin e Kuq të specieve të rrezikuara

Shqipëria përballet me nivelin më të lartë të humbjes së bimësisë së rrallë në Evropë. Një raport i PNUD-it mbi Menaxhimin e Ekosistemit në Basenin e Liqenit të Prespës tregon se çaji shqiptar i malit (Sideritis Raeseri) është një nga bimët më të rrezikuara në Shqipë...

nga AgroWeb më 29 maj 2017

Sekreti i Vlerave të Lëngut Më Gjallërues të Stinës

AgroWeb dëshiron të ndajë me ju një recetë unike që kombinon një sërë produktesh natyralë që pastrojnë organizmin. Nëpërmjet kësaj recete, do të mësoni se si të përgatisni një pije intensive pastruese të organizmit me fuqinë e panxharit, xhenxhefilit dhe barishteve të tjera që ...

nga AgroWeb më 28 janar 2016

Antibiotikët Bio Që Nuk Skadojnë

Dimri ka shtrirë këmbët edhe pse temperaturat në këto ditë të bëjnë të mendosh se je në pranverë, por njerëzit që kolliten, tështijnë dhe që nuk duken në punë se janë sëmurë tregojnë se është ende Janar. Eshtë një realitet i trishtë që muajt e ftohtë...