nga AgroWeb më 4 gusht 2017

Afër Detit Afër Mbretit - Të Mirat e Ujit të Kripur

Lista e përfitimeve shëndetsore që vijnë nga uji i kripur i detit është thuajse e pafundme. Deti na thërret gjithnjë, dhe ndikimi i tij në shëndetin dhe mirëqenien tonë është në shumicën e kohës pjesë e pritshmërive tona. Deti na bën mirë. Ai përmirëson humorin dhe shëndetin. E ...

nga AgroWeb më 13 shtator 2017

Ushqimet me Magnez, Jetësore për Zemër të Fortë

Pamjaftueshmëria e magnezit është një problem i madh që ndodh shumë shpesh, veçanërisht nëse ushqimi juaj nuk përmban burime të këtij minerali që për fatin tonë të mirë gjendet në sasi të mëdha në ushqimet me bazë bimore. Nëse nuk jeni duke marrë doza të mjaftueshme t&...

nga AgroWeb më 4 dhjetor 2016

Ndikimi i Aromave të Bimëve në Organizëm

Zbulimi i aromave të ndryshme dhe kombinimi i tyre sjell shumë kënaqësi për receptorët e nuhatjes, por vlerat shkojnë përtej, duke ndihmuar në trajtimin e pagjumësisë, migrenës apo edhe në largimin e insekteve nga shtëpia. Më poshtë nga AgroWeb.org do të gjeni listën e vajrave më të mirë ...