nga AgroWeb më 4 shtator 2017

Mjalti i Maresë, një Kryevepër e Rrallë e Shqipërisë

Mjalti i Maresë është konsideruar prej shekujsh si Magjistari i Shëndetit të Mirë. Ky lloj mjalti është unik dhe gjendet me shumë vështirësi në të gjithë botën. Ky mjaltë me veti të veçanta mjekësore vjen nga vetëm katër vende të botës siç janë; jugu i Portugalisë...