nga AgroWeb më 18 gusht 2017

Rradhiqet - Super Vlerat Pas Gjetheve të Hidhura

Rradhiqet janë bimë të egra fantastike. Ato renditen tek bimët e pasura me vitaminë K, një përbërës i fuqishëm anti inflamator dhe me efekt parandalues ndaj infeksioneve, sidomos në periudhën e pranverës kur organizmi ka shumë nevojë për vitamina. Shija e tyre e hidhur është si një perde pas së cil...