nga AgroWeb më 3 korrik 2017

Vetitë e Jaseminës, Vlerat e Dhuratës së Perëndisë

Lulja e jaseminës njihet në mbarë botën, jo vetëm për bukurinë dhe aromën, por ajo është pjesë e pandarë e vlerave të bimëve mjekësore. Kjo lule ka shekuj që rritet edhe në Shqipëri, ndërsa origjina e saj është nga lartësitë e Himalajeve. Emri jaseminë vjen nga persishtja dhe do...