nga AgroWeb më 11 shtator 2017

Çerealet - Cilat Bëjnë Mirë dhe Cilat Bëjnë Dëm

Pjesa më e madhe e problemit qëndron në mënyrën se si çerealet, pra drithërat e përpunuar, janë prodhuar. Për t'i kthyer drithërat në formën e tyre përfundimtare, përdoret një proces industrial. Drithërat copëtohen, përzihen, përzihen me ujë, dhe më pas përpunohen me nxehtësi ...