nga AgroWeb më 26 prill 2017

Dyfishohet eksporti i fruta-perimeve, 3-fishohet ai i vezëve

Bujqësia shqiptare po dominon treguesit ekonomik me shirfat pozitive jo vetëm të prodhimit por edhe të eksporteve bujqesore Made in Albania. Burime nga dikasteri i Bujqesise bëjnë të ditur se, ecuria pozitive në sektorin rural, është një dinamikë intensive dhe treguesi domethënës i kësaj dinamike, është rritja e ...

nga AgroWeb më 14 prill 2017

Festat dyfishojnë kërkesën për vezë cilësore shqiptare

‘Jeta vjen nga një vezë’ siç thotë një proverb i vjetër latin. E vërteta është që në të gjitha kulturat dhe traditat, veza konsiderohet si një emblemë e vetë jetës, ndaj edhe përdoret në të gjitha festat e pranverës. Çdo vit gjatë kësaj periudhe, përgjithë...