nga AgroWeb më 25 shkurt 2017

Ballë-Për-Ballë: Fasulet Më të Mira, të Bardhat Apo të Zezat

Fasulet janë më të preferuarat këtë sezon, ndërsa konsiderohen ndër bishtajoret më me supervlera dhe Shqipëria është me fat që është ndër vendet e pasura me këtë produkt. Por çfarë i bën ato kaq super? Fasulet nga njëra anë janë shumë të pasura me proteina dhe nga ana ...