nga AgroWeb më 21 korrik 2017

820 Milion Euro për Bizneset SME nga FEI dhe ProCredit Bank

820 milion euro për bizneset SME. Mbështetje e dyfishtë e Fondit Europian për Investime dhe ProCredit Bank për kompanitë novatore. Fondi Europian për Investime (FEI) dhe Grupi ProCredit do të ofrojnë një shtesë të fondit prej 450 milionë euro për bizneset novatore SME, duke sjellë në total 820 milion euro për k&...

nga AgroWeb më 18 korrik 2017

Kakaoja - Vlerat e Ëmbla të Pluhurit të Hidhur

Vlerat shëndetësore të kakaos përfshijnë lehtësim nga një sërë problemesh shëndetësore, siç janë tensioni i lartë i gjakut, kolesteroli, obeziteti, konstipacioni, diabeti, azma bronkiale,sindroma e lodhjes kronike dhe një sërë sëmundjesh nervore. Kakaoja është plot vlera kur bëhet fjalë...

nga AgroWeb më 18 gusht 2017

Ushqimet e Shpirtit - Zbuloni Ushqimet Që Heqin Mërzitjen

Gjendja shpirtërore ka në mënyrë të pashmangshme lidhje me ushqyerjen. Të gjithë studiuesit janë të mendimit se ushqimet që ne hamë ndikojnë direkt në ndjenjat tona, ndaj AgroWeb.org këshillon që të rishikoni pushtetin që ushqimet e shpejta kanë tek ju. Të gjithë prej nesh, kemi ditë të ...

nga AgroWeb më 21 prill 2017

Dekafeinato apo me Kafeinë? Cila Kafe Është Më e Mira

Kafeja është një nga produktet më të dashura për njeriun. Ajo arrin të shuajë përgjumjen tek gjithësecili prej nesh dhe të ofrojë një energji të menjëhershme. Për më tepër, kafeja si ajo me kafeinë apo edhe ajo pa kafeinë, është një burim i shkëlqyer antioksidantësh. Pë...

nga AgroWeb më 18 korrik 2016

Ëaji i Lumturisë: Historia e një Ruseje në Shqipëri

Kjo e sotmja është një ditë plot diell këtu në Vienë. Jam ulur në një lokal mjaft të rehatshëm në Lagjen e Muzeve të kryeqytetit Austriak dhe po shijoj çajin tim të preferuar Matcha, ndërkohë që po shkruaj këto rreshta. Unë kam hequr dorë nga kafeja pak më shumë se një vit m&...

nga AgroWeb më 2 korrik 2016

Të heqësh dorë nga kafeina - Ëfarë i ndodh trupin tënd

Kur vjen puna tek kafeja, në botë ashtu si edhe në Shqipëri identifikohen lehtë tre kategori njerëzish: ata që nuk e imagjinojnë jetën pa kafe, ata që nuk e pinë kurrë kafenë dhe ata që duan të heqin dorë prej saj, por nuk e marrin guximin. Po ti ku e gjen veten? Cilitdo grup t’i përkasësh, në ...