nga AgroWeb më 22 nëntor 2016

Festivali i Mandarinës në Xarrë, Sarandë 26 Nëntor 2016

E ku ka më mirë së një festë e madhe dhe e hareshme që promovon produktet e shkëlqyera vendase! Mos humbisni Festën e Përvitshme të Mandarinës në Xarrë, që organizohet këtë fundjavë, nën kujdesin dhe mbështetjen e USAID dhe AAC-Lushnja, bashkë me Bashkinë Konispol. Të gjithë mund t&...

nga AgroWeb më 15 dhjetor 2015

Hapësira e Artë e Mandarinave

Shprehja se jeta është një portokall nuk është e pazakontë për Sarandën e këtij Dhjetori. Me ndryshimin e vetëm se në të vërteta jeta e kësaj ane ka formën e mandarinës. Vetëm 20 kilometra më në jug të një Sarande të vetmuar ku njerëz ka por njerëzit nuk dëgjohen, realiteti...