nga AgroWeb më 30 qershor 2017

Të Ushqyerit Mbi të 60-tat - Vitaminat Janë Thelbësore

Gjatë kësaj moshe, femrat dhe meshkujt përballen me disa ndryshime psikologjike dhe fiziologjike. Këto ndryshime kanë një ndikim të drejtpërdrejtë në nevojat tona ushqimore. Trupi humb efikasitetin për të përthithur dhe përdorur vitamina dhe minerale. Përdorimi afatgjatë i ilaçeve e ul aftësinë e p&...

nga AgroWeb më 8 gusht 2017

Hikrra, një ushqim i mrekullueshëm dhe i nënvlerësuar

Po të pyesësh çdo student rus që studion jashtë vendit, mbi produktin e vetëm që do të merrnin nga shtëpia, është e sigurt që përgjigjia që do të marrësh është: hikrra. Nëse vizitoni dyqanet me specialitete Ruse, të cilat i gjen në çdo kryeqytet Evropian (sidomos në ato vende ku ...

nga AgroWeb më 14 qershor 2016

Fibrat, misioni juaj për jetëgjatësi

Të ushqyerit mirë është një aspekt i rëndësishëm i jetesës të njerëzve, veçanërisht për ata që kanë sëmundjet e zemrës “në gen” siç thotë populli. Njerëz të tillë janë të vendosur për të konsumuar sa më shumë ushqime me pë...