nga AgroWeb më 14 shtator 2017

Fiqtë - Kura Bio për Zemrën dhe Trupin

Shija e fiqve të freskët nuk ka të krahasuar. Pavarësisht faktit që fiqtë kanë një jetëgjatësi të shkurtër, njerëzit kanë gjetur mënyrat se si të shfrytëzojnë mirësinë e tij gjatë gjithë vitit, përmes tharjes. Në treg gjejmë disa varietete fiqsh që ndryshojnë jo ...

nga AgroWeb më 21 gusht 2017

Fiqtë - Dallimet Mes Ngjyrave dhe Të Mirat e Tyre

Nga të gjithë produktet, fiqtë janë ato që ngjallin më shumë kujtime veçanërisht nga fëmijëria teksa shumë prej nesh kacavirreshin nëpër pemë për të kapur fiq. Por, ajo që nuk dinim e ndoshta shumë prej nesh nuk e dinë akoma, është se fiqtë janë një burim shumë i ...