nga AgroWeb më 24 mars 2017

Zbutja e hurmave të forta në shtëpi

Hurmat farëbardha janë një frut i veçantë dhe që jo gjithmonë përmbush të gjitha shijet e një konsumatori të zakonshëm të mësuar me shijen perfekte të hurmave farëzeza. Në Shqipëri, pemët e hurmave janë nga më të përhapurat në oborret e shtëpive, por gjenden edhe plot ...

nga AgroWeb më 28 mars 2017

Hurmat e Thata - Një Mrekulli Në Shtëpi

Hurmat janë të shijshme, por AgroWeb sot do t'ju tregojë për hurmat e thata të cilat kanë një shije magjepsëse. Ka hurma që janë më të vogla, të forta, aq të ashpra në shije dhe pastaj ka të mëdha, të plota, të buta dhe plot lëng. Këto të fundit konsumohen siç janë, por të...