nga AgroWeb më 5 tetor 2016

Të vërtetat tronditëse të karameleve xhelatinoze

Është e pamundur të mos kesh provuar dhe shijuar karamelet me xhelatinë të formave më të ndryshme që, siç thotë populli “ta bëjnë me sy”, veçanërisht fëmijëve. I gjejmë në formën e arushit, pjeshkës, krimbit, plot me ngjyra të ndezura tepër të bukura. Nëse kë...