nga AgroWeb më 9 shtator 2017

Rikthimet e Shtatorit - Ide Për të Rifilluar Mbarë

Shtatori ka ardhur - ditët e gjata dhe të gjalla të verës plot me lojëra dhe argëtim duket se janë një kujtim. Me pak trishtim, ju jeni gati për t'u rikthyer plotësisht në rutinën tuaj të përditshme: për të vegjëlit dhe më të rinjtë kjo do të thotë një gjë: fillon shkolla! P&...