nga AgroWeb më 11 gusht 2017

Vetitë çudibërëse të lëngut të rukolës dhe brokolit

Lëngjet natyrale janë të mrekullueshme sa mund të lehtësojnë edhe sëmundjen më të keqe. Shkencëtarët kanë arritur të zbulojnë se si njerëzit mund të neutralizojnë sëmundjet duke përdorur produkte krejtësisht natyrale.  Lëngjet unike natyrale me përbërje frutash, perimesh dhe ...