nga AgroWeb më 26 nëntor 2015

8 Arsyet Për t‘u Kthyer Vegjetarian

Vegjetarianët janë gjeni. Apo gjenitë janë vegjetarianë? Sidoqoftë, fakt është që shkencëtarët më të mëdhenj në botë, matematicienë dhe shpikës ishin të gjithë vegjetarianë. Babai i fizikës, Isaac Newton dhe Leonardo Da Vinci, ishin të dy vegjetarianë. Një emër tjet&...

nga AgroWeb më 7 shtator 2015

Të mirat e të qenit “kungull”

Sa herë ju kanë ngacmuar më të vjetrit duke iu quajtur kungull, duke nënkuptuar se e keni trurin bosh? Ajo, që me siguri ata nuk kanë ditur, është se ky perim modest që rri qetësisht në kopësht është aq plot nga përmbajtja, saqë me siguri do i kërkonin ndjesë që i kanë rënë në ...

nga AgroWeb më 21 gusht 2017

Përfitimet e Mëdha Shëndetësore nga Mjedrat, Manaferrat e Kuqe

Me pak kalori, pa kolesterol, me shumë fibra dhe vitaminë C, manaferrat e kuqe ose siç njihen edhe si mjedrat janë të shëndetshme, po aq sa janë dhe të bukura, jo më kot janë pagëzuar dhe si “karamelja e natyrës”. Deri pak kohë më parë mjedrën, ndryshe të njohur dhe si mana e kuqe e tokës mund ...