nga AgroWeb më 11 shtator 2017

Lulerradhiqja, Shëronjësja e Mirë e Njeriut

Lulerradhiqja, kjo barishte e fuqishme ka qenë dhe mbetet e preferuara ndër breza, jo vetëm për aftësitë shëruese por edhe vlerat ushqyese. Ekspertët e mjekësisë popullore e konsiderojnë lulerradhiqen si një shëronjëse të fuqishme që pastron gjakun, zgjidh problemet me tretjen dhe parandalon gurët në të...

nga AgroWeb më 15 gusht 2017

Uthull me Lulerradhiqe, Gjallëria e Verës

AgroWeb.org ka ndarë shpesh me ju recetat më interesante të kombinimit të uthullës, këtij produkti unik të kuzhinës me barishtet dhe erëzat plot vlera për shëndetin. Në këtë artikull do të mësoni më shumë për kombinimin e uthullës me lulerradhiqen, një formulë interesante dhe po aq e ...

nga AgroWeb më 23 qershor 2017

Gjithë të Mirat e LuleRradhiqes

Lulerradhiqja është një barishte shumë popullore që del në pah në fusha, lëndina e kopshte. Shqiptarët e duan shumë lulerradhiqen, jo vetëm për bukurinë e saj, por edhe për vlerat e shumëllojshme ushqyese dhe mjekësore. Francezët kanë një emër mjaft interesant për lulerradhiqen. Ata e quajn&...

nga AgroWeb më 27 prill 2017

Efektet Speciale të Ëajit të LuleRradhiqes

Luleradhiqja përmban më shumë karoten se karota dhe është një burim i madh i vitaminave dhe mineraleve të ndryshme. Pjesët e gjelbra të luleradhiqes mund të përdoren në sallata, ndërsa vetë lulja thahet dhe përdoret për përgatitjen e çajit. Vitamina C është një antioksidant i fuqish&...

nga AgroWeb më 3 shkurt 2017

LuleRradhiqja e Vërtetë Mesdhetare e Shqipërisë

Lulerradhiqja është një nga barishtet më të kërkuara në ushqimin e njeriut. Të gjitha pjesët e kësaj barishteje, kërcelli, gjethet, lulet, dhe rrënjët mund të përdoren në gatim ose në mjekësinë popullore. Barishtja është e shpërndarë në shumë vende dhe rajone siç &...