nga AgroWeb më 12 shtator 2017

Një Tjetër Perlë e Shqipërisë drejt Shkatërrimit - Hidrocentral Edhe mbi Lumin e Shalës

Pas Valbonës dhe Vjosës një tjetër thesar i natyrës Shqiptare bëhet pre e shkatërrimit për shkak të ndërtimit të hidrocentraleve. Ministria e Energjisë dhe Industrisë ka njoftuar se ka shpallur fituesit e koncesionit për hidrocentralin mbi lumin Shalë.  Lumi i Shalës është shndërruar së fundmi...