nga AgroWeb më 22 nëntor 2016

Festivali i Mandarinës në Xarrë, Sarandë 26 Nëntor 2016

E ku ka më mirë së një festë e madhe dhe e hareshme që promovon produktet e shkëlqyera vendase! Mos humbisni Festën e Përvitshme të Mandarinës në Xarrë, që organizohet këtë fundjavë, nën kujdesin dhe mbështetjen e USAID dhe AAC-Lushnja, bashkë me Bashkinë Konispol. Të gjithë mund t&...

nga AgroWeb më 11 nëntor 2016

Fama e Mandarinave Unike të Xarrës kapërcen kufijtë

Të bësh furca përfituese apo qoka çantë-mbushëse në Shqipëri, gradualisht merr trajtën e trendy-t në ditët e sotme. Jemi bërë aq skeptikë, saqë nëse dikush shkruan fjalë të mira për dikë, prapa-thashethemet do të jenë se ka marrë një goxha pjesë. Pavarësisht kë...