nga AgroWeb më 28 gusht 2017

Vlerat e Fuqishme Shëndetësore të Mjaltit të Shqopës

Mjalti i shqopës është me famë, por nuk ka dashmirës të ndërmjetëm. Këtë mjaltë mundesh vetëm ta dashurosh ose ta urresh. Nuk ka rrugë të mesme. Ai ka një shije të fortë dhe shumë vlera shëndetësore që i atribuohen antioksidantëve të pasur që ka. Në Britaninë e Madhe, ...