nga AgroWeb më 12 korrik 2017

MultiVitaminat, të Dobishme apo të Tepërta?

E vërteta është që nëse hani një ushqim të pasur me fruta, vitamina dhe ushqime të pasuruara atëherë me siguri po merrni dozën e nevojshme të tyre. Multivitaminat nga ana tjetër ofrojnë një formë më të lehtë për të siguruar këto vitamina. Sa të nevojshme janë vitaminat? Më...