nga AgroWeb më 5 gusht 2017

Ngrirja Perfekte e Frutave të Pyllit

Manaferrat dhe boronicat janë dy nga frutat e pyllit më të pasura në vlera, vitamina, antioksidantë dhe minerale. Antioksidantët janë të domosdoshëm për organizmin sepse luftojnë radikalet e lira, të cilat jo vetëm që përshpejtojnë plakjen por edhe dëmtojnë sistemin imunitar. Frutat me ngjyrë të ...