nga AgroWeb më 4 maj 2017

Norvegjia ndalon me ligj shpyllëzimin. Po Shqipëria Çfarë bën?

Norvegjia është vendi i parë në botë që është angazhuar të zbatojë një politikë të rreptë kundër shpyllëzimit. Që pak ditë më parë, vendi u zotua që të gjithë produktet e blera do të plotësonin kërkesa strikte në lidhje me mbrojtjen e natyrës dhe pyjeve. ...

nga AgroWeb më 18 nëntor 2016

Rrushi Italian dhe Portokallet nga Afrika e Jugut Me Pesticide

Kohë të errëta për produktet italiane që eksportohen në vendet e Bashkimit Evropian. Pasi Gjermania futi në listën e zezë domatet qershiza të Italisë, një tjetër goditje vjen ndaj eksporteve ushqimore italiane në BE. Në 16 nëntor 2016, Austria urdhëroi zyrtarisht rrjetin e saj të shitjeve për një ...