nga AgroWeb më 24 shkurt 2017

Dimër Natën, Verë Ditën - 2017 drejt rekordit të nxehtësisë

Eshtë rekord. Vitin e kaluar 'plasëm' nga vapa dhe mezi pritëm të na vinte dimri. Pastaj në Janar u zgjuam me borë. Në Shkurt ka filluar vapa. Ju kujtojmë që jemi ende në muajin shkurt, praktikisht ende dimër. Dhe gjatë ditës bën vapë, shumë vapë nëse jeni të ngarkuar me veshjet e dimrit. Për ...