nga AgroWeb më 15 gusht 2017

Sinjalet e trupit kur e teproni me sheqerin

Sheqeri është i shijshëm, por nëse e konsumoni në sasi të mëdha, jeni duke dëmtuar rëndë shëndetin tuaj. Ndoshta, pasi të lexoni këtë artikull nuk do ta shihni sheqerin me të njëjtin sy si më parë. Trupi i njeriut nuk resht së dërguari alarme dhe thirrje për ndihmë, sidomos kur bëhet...

nga AgroWeb më 8 shtator 2017

Ushqim Përgjysëm - Rezultate të Pazakonta Mbi Tensionin e Gjakut dhe Organizmin

“Mbarova për të ngrënë” është shprehja që dëgjohet më shpesh, pas një dite të lodhshme pune kur nuk keni pasur kohë as të ngresh kokën, jo më të hani. Por nëse keni menduar se në këtë mënyrë dhe me këtë stil të ngrëni po shkatërroni organizmin, jeni ...

nga AgroWeb më 14 korrik 2017

Një lëng selinoje në ditë për energji maksimale

Lëngu i selinosë është jashtëzakonisht i shëndetshëm duke qenë një nga pijet më ushqyese për organizmin. Ky lëng ekuilibron pehashin që është thelbësor për një shëndet maksimal. Shumë kohë më parë, selinoja konsiderohej një bimë mjekësore që mund të pë...

nga AgroWeb më 10 prill 2017

A duhen ndaluar reklamat e patatinave në televizion?

Britania e Madhe ka vendosur të ndalojë reklamat mbi ushqimet e shpejta në të gjitha mediat për fëmijë, një vendim historik që synon të adresojë obezitetin e fëmijëve. Rregullorja e re e miratuar nga autoritetet britanike nënkupton që për herë të parë edhe rrjetet sociale dhe mediat online do të futen në njëjt...