nga AgroWeb më 15 prill 2017

I kuq dhe plot vlera - Vetitë e këtij orizi të veÇantë

Orizi i kuq është oriz i parafinuar dhe me vlera shumë herë më të mëdha ushqyese në krahasim me orizin e bardhë apo të rafinuar. Koha e gatimit të këtij orizi është më e gjatë në krahasim me të bardhin. Shija e orizit të kuq ka nuanca arrore dhe një aromë më të thellë. Orizin e ...