nga AgroWeb më 13 shtator 2017

Vetitë dhe Vlerat - Mjalti me Petale Trëndafilash

Kombinimi i trëndafilit me mjaltë është një kurë e pabesueshme kundër ankthit dhe stresit. Këto dy produkte bëjnë një punë përrallore në qetësimin dhe gjallërimin e çdo shpirti të trazuar. Por puna e tyre nuk mbaron me kaq. Mjalti me petale trëndafili arrin të luftojë inflamacionin, shë...