nga AgroWeb më 7 shtator 2017

Substanca e Rrezikshme Që Duhet Shmangur Gjatë Pjekjes dhe Skuqjes

Preferoni bukën e thekur fort deri sa nxihet? Ju pëlqejnë cepat e djegur të picave dhe ia merrni edhe atyre që i lënë mënjanë? Lexoni shkurt rreshtat e mëposhtëm të sjella nga AgroWeb.org pasi po rrezikoni të dëmtoni fort organizmin dhe shëndetin tuaj. Buka e thekur fort deri në nxirje, cepat e djegur të picave e...

nga AgroWeb më 24 mars 2017

Zbutja e hurmave të forta në shtëpi

Hurmat farëbardha janë një frut i veçantë dhe që jo gjithmonë përmbush të gjitha shijet e një konsumatori të zakonshëm të mësuar me shijen perfekte të hurmave farëzeza. Në Shqipëri, pemët e hurmave janë nga më të përhapurat në oborret e shtëpive, por gjenden edhe plot ...