nga AgroWeb më 1 qershor 2017

Ëmbëlsia Perfekte e Qershive të Bardha

Janë në ngjyrë të verdhë, të gërshetuar me të kuqen dhe me një shije të ëmbël që të pushton shqisat. Këto kokrra ndjellëse janë delikate si brenda ashtu edhe jashtë, ndaj mos hezitoni të shijoni disa prej tyre gjatë kësaj kohe të shkurtër që zbukurojnë tezgat e fshatarë...