nga AgroWeb më 10 korrik 2017

Jo Lugë Metali për Mjaltin? Disa të Vërteta të Panjohura

Këtë ndoshta nuk e dinit, por ka ekspertë që besojnë se disa enzima mirëbërëse tek mjalti shkatërrohen nga kontakti me bakrin dhe hekurin, madje këto metale mund të prodhojnë edhe disa kripëra toksike. Ndaj ata janë kundër përdorimit të lugëve metalike në mjaltë për të shmangur ndryshimin ...